(5.1MB) Download Lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 STAFABAND
Download lagu Tanpo Tresnamu Denny Caknan MP3 KLIK DISINI ===>>>> at DOWNLOAD MP3 (4.3MB)
Ascension Island

Download Lagu Tanpo Tresnamu STAFABAND Tanpo Tresnamu WAPKA Tanpo Tresnamu PLANETLAGU

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Sak iki wes bedo kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nerimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nerimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Ngelalekno esem guyumu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu