(4.3MB) Download lagu Happy Asmara Tak Lalekne Kowe MP3 GRATIS
Download lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe mp3 KLIK DISNI ===>>>> at DOWNLOAD MP3 (3.3MB)
Ascension Island

Download Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe wapka planetlagu stfaband matikiri ini hanya sekedar riview saja, silahkan unduh lagu ini di situs resmi seperti iTunes, Melon







C G
Salam balik kanggo kowe
Am Em
Sing tau ning ati
F G C
Pie kabarmu sak iki
F G Em
Opo isih kelingan
A Dm
Kowe ngelarani
C G
Kadung jeru diriku mencintai

C G Bb
Dirimu.. sepenuh hati
A Dm
Sepenuh cinta
F G
Tapi mengapa kau pergi
C G Bb
Raiso.. nompo anane
A Dm C
Nompo kahananku sing ora
G
Sebanding karo kowe


(INTRO SONG) F G C

(REFF)
Am Em
Lilo.. tak lilakne
F C
Yen pancen iki dalane
Dm G C
Kudu perpisahan karo kowe
Am Em
Lalekno.. crito iki
F C
Wes tak anggep kowe mati
Dm G C
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

(INTRO SONG) F Em Am Dm G C
F Em Am Dm G C

C G
Salam balik kanggo kowe
Am Em
Sing tau ning ati
F G C
Pie kabarmu sak iki
F G Em
Opo isih kelingan
A Dm
Kowe ngelarani
C G
Kadung jeru diriku mencintai

C G Bb
Dirimu.. sepenuh hati
A Dm
Sepenuh cinta
F G
Tapi mengapa kau pergi
C G Bb
Raiso.. nompo anane
A Dm C
Nompo kahananku sing ora
G
Sebanding karo kowe

(INTRO SONG) F G C

(REFF)
Am Em
Lilo tak lilakne
F C
Yen pancen iki dalane
Dm G C
Kudu perpisahan karo kowe
Am Em
Lalekno crito iki
F C
Wes tak anggep kowe mati
Dm G C
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

Am Em
Lilo.. tak lilakne
F C
Yen pancen iki dalane
Dm G C
Kudu perpisahan karo kowe
Am Em
Lalekno crito iki
F C
Wes tak anggep kowe mati
Dm G C
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
Dm G C
Mergo sak iki.. aku wis oleh ganti.



Artikel ini telah tayang di Tribunjateng.com dengan judul Chord Kunci Gitar Tak Lalekne Kowe Happy Asmara, https://jateng.tribunnews.com/2019/12/14/chord-kunci-gitar-tak-lalekne-kowe-happy-asmara.
Penulis: Wilujeng Puspita
Editor: abduh imanulhaq