(5.1MB) Download lagu Didi Kemot Cidro MP3 GRATIS
(4.8MB) Download lagu Didi Kempot Cidro mp3 Gratis ==>>>> klik disini ==>>> at DOWNLOAD MP3 (5.7MB)
Ascension Island

Download Lagu Didi Kempot - CIDRO wapka planetlagu stfaband matikiri ini hanya sekedar riview saja, silahkan unduh lagu ini di situs resmi seperti iTunes, Melon

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro
Share lyrics on Facebook
Lihat Beri