(5.8MB) Download lagu Denny Caknan SAMPEK TUWEK mp3
Download lagu Denny caknan Sampek Tuwek mp3. ===>>> , at DOWNLOAD MP3 (5.8MB)
Ascension Island

Download Lagu Denny Caknan - SAMPEK TUWEK wapka planetlagu stfaband matikiri ini hanya sekedar riview saja, silahkan unduh lagu ini di situs resmi seperti iTunes, Melon


Lirik Sampek Tuwek

Seneng-seneng bareng
Susah-susah bareng
nyanding sliramu
sayang sliramu

wes tak angen-angen
kowe bakal dadi jodohku
wes tak angen-angen
kowe dadi pilihanku

tenang rasah sepangeng
tenang aku wes seneng
rene rangkulen aku tak nggo sangu turuku

mbesok miliho dino kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak'e dewe wes dadi siji

sampek tuwek
we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine
sayang-sayangan neng kene

siji-siji ne wong
seng gawe ayem'e ati
gawe urepku seneng
mesem saben bengi

wes tak angen-angen
kowe bakal dadi jodohku

Seneng-seneng bareng
Susah-susah bareng
nyanding sliramu
sayang sliramu

wes tak angen-angen
kowe bakal dadi jodohku
wes tak angen-angen
kowe dadi pilihanku

tenang rasah sepangeng
tenang aku wes seneng
rene rangkulen aku tak nggo sangu turuku

mbesok miliho dino kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak'e dewe wes dadi siji

sampek tuwek
we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine
sayang-sayangan neng kene

siji-siji ne wong
seng gawe ayem'e ati
gawe urepku seneng
mesem saben bengi

sampek tuwek
we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine
sayang-sayangan neng kene

siji-siji ne wong
seng gawe ayem'e ati
gawe urepku seneng
mesem saben bengi