(5.1MB) Download Lagu Balungan Kere Ndarboy Genk MP3 GRATIS
Download lagu balungan kere Ndarboy Genk mp3 gratis at DOWNLOAD MP3 (4.3MB)
Ascension Island

Download Lagu Ndarboy Genk - Balungan Kere wapka planetlagu stfaband matikiri ini hanya sekedar riview saja, silahkan unduh lagu ini di situs resmi seperti iTunes, Melon


Juli 24, 2019
Intro : G..Am ..D..G..
Cm..G Em Am D G..

G Am
.. mbiyen aku tau kelangan
D G -D/F#
.. nganti saiki iseh kelingan
Em E Am
.. kowe seng tak anti-anti
D
bebrayan tekaneng pati
G Cm D
jebule mblenjani janji..

*)
G Am
.. kabeh iki mergo kahanan
D G -B
.. ben iso nuntuti kebutuhan
Em E Am
.. aku kerjo isuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jare mok balungan kere..

Reff :
Dm C
..opo pancen wes nasibku..
D C Bm Bm-B
.. kudu pisahan karo sliramu
E Am
.. jare mok arep nompo opo anane
D
nanging nyatane tresnaku
G
mbok sepelekke..

Dm C
..kudune kowe ngerteni..
D C Bm Bm-B
.. kabeh mung titipane Gusti
E Am
.. senajan atiku wes bubrah
D
kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah..

G-D/F#-Em Bm
senajan balungan kere
C G
ora kendo nyambut gawe
Em Bm
senajan dalan ra alus
C D G
seng penting wani terus

Musik : Em..C..D..G..
Am..D..G..Em E
Am..D..G..

*)
G Am
.. kabeh iki mergo kahanan
D G -B
.. ben iso nuntuti kebutuhan
Em E Am
.. aku kerjo isuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jare mok balungan kere..

Reff :
Dm C
..opo pancen wes nasibku..
D C Bm Bm-B
.. kudu pisahan karo sliramu
E Am
.. jare mok arep nompo opo anane
D
nanging nyatane tresnaku
G
mbok sepelekke..

Dm C
..kudune kowe ngerteni..
D C Bm Bm-B
.. kabeh mung titipane Gusti
E Am
.. senajan atiku wes bubrah
D
kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah..
Em E Am
.. senajan atiku wes bubrah
D
kandele nggone ngibadah
G Cm G
Gusti sing paringi berkah


Juli 24, 2019
Intro : G..Am ..D..G..
Cm..G Em Am D G..

G Am
.. mbiyen aku tau kelangan
D G -D/F#
.. nganti saiki iseh kelingan
Em E Am
.. kowe seng tak anti-anti
D
bebrayan tekaneng pati
G Cm D
jebule mblenjani janji..

*)
G Am
.. kabeh iki mergo kahanan
D G -B
.. ben iso nuntuti kebutuhan
Em E Am
.. aku kerjo isuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jare mok balungan kere..

Reff :
Dm C
..opo pancen wes nasibku..
D C Bm Bm-B
.. kudu pisahan karo sliramu
E Am
.. jare mok arep nompo opo anane
D
nanging nyatane tresnaku
G
mbok sepelekke..

Dm C
..kudune kowe ngerteni..
D C Bm Bm-B
.. kabeh mung titipane Gusti
E Am
.. senajan atiku wes bubrah
D
kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah..

G-D/F#-Em Bm
senajan balungan kere
C G
ora kendo nyambut gawe
Em Bm
senajan dalan ra alus
C D G
seng penting wani terus

Musik : Em..C..D..G..
Am..D..G..Em E
Am..D..G..

*)
G Am
.. kabeh iki mergo kahanan
D G -B
.. ben iso nuntuti kebutuhan
Em E Am
.. aku kerjo isuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jare mok balungan kere..

Reff :
Dm C
..opo pancen wes nasibku..
D C Bm Bm-B
.. kudu pisahan karo sliramu
E Am
.. jare mok arep nompo opo anane
D
nanging nyatane tresnaku
G
mbok sepelekke..

Dm C
..kudune kowe ngerteni..
D C Bm Bm-B
.. kabeh mung titipane Gusti
E Am
.. senajan atiku wes bubrah
D
kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah..
Em E Am
.. senajan atiku wes bubrah
D
kandele nggone ngibadah
G Cm G
Gusti sing paringi berkah