(4.7MB) Download Lagu Balik Kanan Wae DJ MP3 GRATIS
Download lagu happy asmara balik kanan wae dj mp3 klik disini at DOWNLOAD MP3 (4.1MB)
Ascension Island

happy asmara balik kanan wae dj , happy asmara balik kanan wae dj stafaband , happy asmara balik kanan wae mp3 stafaband , happy asmara balik kanan wae planetlagu, happy asmara balik kanan wae metrolagu , happy asmara balik kanan wae dj

Lirik Lagu Balik Kanan Wae-Happy Asmara

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni


Reff:
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Rap:
Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
wes wes cukup mending balik kanan wae